25 huhtikuuta 2021

Hiljalleen horroksestaan hiipivä

 


Reilu vuosi sitten perustin tämän blogin, vain muutama kuukausi sen jälkeen, kun olin luonut instatilini. Nautin suuresti siitä, kuinka blogiin mahtuu tuomaan tunteitaan ja ajatuksiaan tekstin muotoon huomattavasti paremmin, kuin mitä instagramin merkit antavat myöten.

Sittemmin blogin kirjoitus hiljalleen jäi taka-alalle. Olen kuitenkin tuon tuostakin tullut miettineeksi kuinka kaipaan blogiani, joten tovin tuumailtuani päätin, että sen on aika herätä horroksestaan.

Mikäli blogin nimi tuntuu vieraalta, se ei ole suinkaan ihme - blogin nimi on nimittäin alunperin ollut Korpikuusen Kuningatar, mukaillen instagramin käyttäjänimeäni. Aikani asiaa nyt pyöriteltyäni, päätin kuitenkin muuttaa blogin nimen. Pieni muutoksen tuuli puhaltaa siis näin kevään kunniaksi - sanokaa hei Hetkimajalle!

On muuten ollut ilo huomata, että blogini hiljaiselosta huolimatta, se on Blogit-sivustolla saanut yhä lisää seuraajia. Mikäli olet rekisteröitynyt Blogit-sivustolle, oikeasta laidasta löydät linkin, jonka kautta pääset halutessasi napsauttamaan blogin seurattaviisi 👉

8 kommenttia:

 1. Veera18.03

  Kuin ihanaa jos vaan taas kirjotat! Nää sun tekstis on kuin satua. Tervetuloa takas ja ihanan herkkä tää blogin nimi ja samal instaskin nimi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kauniista sanoistasi! ♥

   Poista
 2. Kiitos paljon! ♥

  VastaaPoista
 3. Olen vieraillut blogissasi aiemminkin. Ainakin Hauhonreitillä.
  Mukavaa, että olet takaisin.
  Onko kuva jo tämän keväinen? Kaunis kuva, jossa ihastuttavaa vihreää paljon.

  VastaaPoista
 4. Pienet blogimuutokset aina motivoivat kirjoittamaan, ainakin itselläni!💜

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista