01 kesäkuuta 2020

Kohti kauneutta kukoistavaa

Aloitin tämän blogin kirjoittamisen muutamia kuukausia sitten hiljaa itsekseni, kunnes kolmisen viikko sitten päätin vihdoin julkaista blogini. Sen myötä olen saanut suureksi ilokseni huomata, kuinka kiinnostuneita lukijoita on muun muassa tuonne blogilistan puolelle tullut näinkin lyhyessä ajassa hyvinkin monia. Mikä ihaninta, pari ihmistä on vastikään myös kertonut löytäneensä tänne, koska blogia on suositeltu heille. Ilostuttavaa huomata, että paikalle löytää lukijoita, joita blogi kiinnostaa - lämpimästi tervetuloa teille kaikille! ♥

Ja hei, ilostuttavaa on nyt myös se, että kesä tuntuu todella laskeutuneen Suomen kamaralle! Lempeä lämpö on hellinyt halki viikonlopun, kulkiessamme kohti kesän ensimmäistä kuukautta ja tänään se sitten alkoi - kesäkuu. Ihana, aurinkoinen kesäkuu. Luonto on juuri nyt kaunis, niin äärimmäisen kaunis ja kukoistuksensa vain kasvaa!


Viikonloppukin oli melkoisen mukava - suorastaan ihana. Sain muun muassa aikaa itselleni, viettäen kolme tuntia aikaa metsän siimeksessä. Askelsin peurojen aikaansaamoa metsäpolkuja verkkaiseen tahtiin, istuskelin välillä sammalmättäillä tai kivillä, katsellen ja kuunnellen sitä ympärilläni kohoavaa kauneutta.


Metsässä on niin paljon elämää, pienempää ja suurempaa. Erilaiset linnut lauloivat ympärilläni monia suloisia sävelmiään, orava kiipesi vanhan kuusen runkoa kohti korkeuksia. Maan tasalla hyönteiset vilistivät kukin omaan suuntaansa.

Puihin ja pensaisiin punotut seitit heiluivat tuulen kevyessä keinutuksessa, kimmeltäen kauniin timanttisena, auringonsäteiden niihin keskittäessä kirkkauttaan. Ja kuinka suloisia osaavatkaan olla pienoiset saniaisen alut, nuo pienet kippurat


Aurinkoista kesäkuuta kaikille! ♥

33 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia ja tunnelmia.
  Ihanaa kesäkuuta myös sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erittäin lämmin kiitos Kirsti Kaija! ♥

   Poista
 2. Miten ihania kuvia 🌱🌱🤩 Miten ihanaa tämä kesän tulo onkaan 🌸🌸🙏🏻

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! ♥ Kesän tuleminen on kyllä aina yhtä ihanaa - oli korona tai ei! Omalla pihalla touhuillessa ja metsässä vaeltaessa ei koronaa aina edes muista :)

   Poista
 3. Kiitos tästä tekstistä! Mä nautin. Ja nää kuvat tekstissä,niin kaunista. Hyvää kesäkuuta myös sinne ja ihanalle eläin perheelle mistä ois ihana nähdä lisää kuvia!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon - erittäin ihana kuulla, että teksti on nostanut mukavia tuntemuksia ♥ Eläimistäkin tulossa ehdottomasti lisää juttua! :)

   Poista
  2. Kiva ihanaa! Ja hyvää viikonloppua samalla tässä!:)

   Poista
  3. Kiitos paljon ja samoin myös! ♥

   Poista
 4. Kyllä tähän blogiin jää koukkuun, mulla ei kyllä ole mitään muita sosialista mediaa, kuten facebook, insta,ynmm... en ole missään muualla, en jaksaisi roikkua niissä.
  Onnittelut blogin aloittamisesta,! mä olen ollut jo reilu 10 vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin on ollut aikaisemminkin blogi ja kirjoitan myös eläinblogia - jonka kirjoittaminen tosin on ollut hieman laiskanlaista :) Mutta nyt päätin niin sanotusti palata bloggailun pariin tämän aivan uuden blogini myötä. Kiitos sinulle kommentistasi ♥

   Poista
 5. Anonyymi8.44

  Kauniin hempeät kuvat <3

  VastaaPoista
 6. Kyllä luonto nyt tarjoaa ihan parastaan.
  Paljon iloa tuottavia hetkiä blogisi parissa. ☀️🌼🌸

  VastaaPoista
 7. Hei, mukavaa että kävit kommentoimassa blogiini, niin löysin tänne. Minäkin jään seurailemaan kirjoituksiasi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kovasti ihanan luontorikkaasta blogistasi ♥ Tervetuloa myös sinulle!

   Poista
 8. Onnea uudelle blogillesi, tosi kauniita kuvia. Ihanaa kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia - ja kiitoksia! :)

   Poista
 9. Onnea blogillesi. Kuvaat ja kirjoitat herkällä kädellä & sydämellä. Huomaa heti, että luonto on sinulle erittäin tärkeä.
  Tulen vierailemaan jatkossakin blogissasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi, kiitos kauniista sanoistasi ♥ Luonto on kyllä itselleni jotain sellaista, jolle on vaikea edes löytää sanoja kuvaamaan. Lämpimästi tervetuloa blogiini!

   Poista
 10. Ihanaa viikonloppua ja kesän aikaa Sinulle ♥️

  https://meidankotiblogi.blogspot.com

  VastaaPoista
 11. Kaunista metsätunnelmaa. Aurinkoista kesäkuuta!

  VastaaPoista
 12. Ihania tunnelmallisia kuvia sinulle täällä! Paljon onnea uudelle blogille ja iloisia päiviä bloggailun parissa. Liityin lukijaksi ja jos käsityöt, kukkaset ja leivonnaiset kiinnostavat, tervetuloa kurkkaamaan SatunTuuliaan sekä SatunKukkiin :) Aurinkoisia kesäkuun päiviä sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja lämpimästi tervetuloa! Minä tulen kurkistelemaan blogejasi heti ehtiessäni! ♥

   Poista
 13. Kauniita kuvia ja kevät on kohta takanapäin ja olemme keskikesän juhlassa juhannuksessa. Aika rientää joten nautitaan. Tervetuloa kurkkaamaan minunkin blogiani minulla on perenna arvonta jos kiinnostaa. ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia Nila! ♥

   Minua muuten aina hieman hymyilyttää tuo termi "keskikesän" juhla, kun kyseessä ei kuitenkaan oikeasti ole keskikesä, vaan ensimmäisessä kesäkuukaudessa vietettävä juhla. Parempi nimi olisi kenties "keskivuoden juhla" tms :)

   Poista
 14. Iloisia hetkiä blogin parissa!
  Tämä on kiva maailma. Katsoo sitten kuvia, lukee tekstejä tai molempia - blogista saa paljon irti.

  - Ihanaa ja inspiroivaa bloggailua 👍

  VastaaPoista
 15. Voi miten on nättiä. Kirjoittamasi ja kuvaamasi. Miten lumoava blogi !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kauniista sanoistasi ♥

   Poista
 16. Ihania kuvia! Lisään blogisi omalle listallemme.

  VastaaPoista